Gevelschildering: wij voeren alle soorten buitenschilderwerken uit: muren, daklijsten, kozijnen, deuren, luiken, ijzerwerk. Wij voeren ook uw gevelrenovatie uit of uw dak-, balkon- en terrasrenovatie. Ook mag u op ons rekenen voor uw binnenschilderwerken.

Naast de knowhow van onze schilders, mag u ook rekenen op de allerbeste verfmerken die onze specialisten selecteren, voor een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Decoratieschilderen en beschermende rol

Het esthetisch aspect speelt zonder twijfel een rol in de keuze van een verf maar ook de bescherming is een belangrijk element. Stormweer en luchtvervuiling stellen de gevel zwaar op de proef. Daarom is het belangrijk om een kwalitatief goede verf te gebruiken.

Uitvoering van andere werken: bescherming, reiniging en opfrissen van uw gebouwen

Wij geven u advies en voeren uw reinigings- en waterafstotende werken uit of voeren een preventieve behandeling uit tegen tags en graffiti.

Expertise op het vlak van schilderwerken

Euronet heeft door de jaren heen, al meer dan 70 jaar lang, een expertise opgebouwd op het vlak binnenschilderwerken en buitenschilderwerken in het Brussels Gewest. Onze Brusselse klanten zijn uitermate tevreden met het geleverde werk en de decoratie van hun gebouwen.

Ziehier enkele van onze projecten.