Uw gevels verfraaien vertegenwoordigt een aanzienlijke kost. Om deze kost zoveel mogelijk te verminderen bestaan er premies die door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest of door de Federale Overheidsdienst Financiën worden toegekend. Aarzel niet om de documenten die we ter beschikking stellen te raadplegen:

Premie voor de verfraaiing van gevels

Deze premie geld alleen voor gebouwen van meer dan 25 jaar en het gebouw moet een woning zijn.

Deze premie is van toepassing voor werken van: gevel-reiniging, herstelling, antigraffiti behandeling,schilderwerken…

Neem contact op!

Premie voor renovatie

Deze premie geld alleen voor gebouwen van meer dan 30 jaar en het gebouw moet de woning van de eigenaar zijn of beheert door een sociaal verhuurkantoor.Deze premie is van toepassing voor werken van isolatie (gevelbekleding…).

On vous renseigne !

Premie voor isolatiewerken

Voor uw isolatiewerken (muren en dakken), bestaat er de Energiepremies.

Op 19 oktober 2017 heeft de Brusselse Hoofdstedelijke Regering het energiepremiestelsel 2017 goedgekeurd. Het totale budget van 22 miljoen euro en de voornaamste financiële, technische en administratieve voorwaarden blijven behouden.

Nieuw dit jaar is de bijzondere aandacht die wordt besteed aan de daken, dankzij de hogere bedragen voor de premie B1, de uitbreiding van de categorie bescheiden inkomens tot de sportcentra en maatwerkbedrijven, net als de betere toegankelijkheid van de premies via de langere termijnen voor de indiening van een premieaanvraag.

On vous renseigne !